26-11-2016: JO11-1, the A-team, kampioen!

JO11-1, the A-team, kampioen!

Het zinderde al een paar weken. Zou het ze lukken om kampioen te worden? De jongens en meisje van de JO11-1, te weten Dani Verhoeven, Tygo Timmers, Daan Knook, Sebas Albers, Summer Haesakkers, Ischa Elenbaas, Tygo Deijkers en Joost Elenbaas, wisten week in week uit de spanning op te bouwen, zodat het tot het laatst toe spannend bleef.

De coaches, Mario Deijkers en Jacco Elenbaas, hebben alles uit de kast gehaald. Stevige trainingen, een donderspeech na een verloren wedstrijd in Burgh Haamstede, tactische wissels, maar uiteindelijk bleek het geheime wapen appeltaart te zijn.

Voor appeltaart (graag met slagroom en zonder rozijnen) blijken deze voetballers het vuur uit hun schoenen te lopen. Met de belofte van appeltaart na afloop hebben ze twee keer de nummer twee dik geklopt (na een week eerder van de nummer drie verloren te hebben).

Dit Appeltaart Team, kortweg the A-team, is dik verdiend kampioen geworden en dat werd goed gevierd. Opzwepende muziek, lekker zoete champagne, een groot spandoek en een mooie beker voor iedere speler maakten het feest compleet. En zoals gebruikelijk werd ook deze gewonnen wedstrijd afgesloten met een dab op de doellijn. Goed gedaan, kanjers!