27-09-2015: De Fendert 2 - MZC '11 2

De Fendert 2 - MZC '11 2

Op kwaliteit geklopt zullen we maar zeggen. In een eenzijdige wedstrijd heeft Fendert 2 duidelijk z'n meerdere moeten erkennen in tegenstander MZC '11 uit Zierikzee. Een geoliede machine, want op de 0-4 zege van de gasten viel niets af te dingen. In de eerste helft werd halverwege de 0-1 gemaakt. Daarna had De Fendert een handvol kansen op de gelijkmaker, maar het vizier stond vandaag niet scherp. Na de rust probeerden wel het nog wel, want de ploeg valt niets te verwijten qua werklust.

MZC was gewoon 2 maatjes te groot en liep eenvoudig uit naar 0-4. Nick voorkwam een grotere uitslag. Niet alleen de pingel die hij knap stopte, maar ook in diverse 1 op 1 situaties kwam hij als winnaar naar voren. Verder moeten we deze wedstrijd vooral bekijken als leermoment. De vele positiewisselingen die MZC zich in het spel heeft aangeleerd, maken deze ploeg een titelkandidaat. Geen schande om van deze ploeg te verliezen, zeker omdat we er wel voor hebben geknokt. Met deze instelling gaan we best nog voldoende punten pakken en een leuk seizoen draaien. Bovendien hebben we al een zwaar programma achter de rug waarin alleen van de beide koplopers werd verloren. Volgende week alweer een mooi affiche; de derby op bezoek bij Klundert. Daar kunnen we iets rechtzetten, dus dat moet weer voldoende uitdaging geven.

Ben & Ruud