28-01-2016: Website v.v. de Fendert in een nieuw jasje!

Website v.v. de Fendert in een nieuw jasje!

Vanaf woensdag 27 januari onderging de website van onze club een ware metamorfose.

Vanaf het begin van v.v. de Fendert in 2011 voorzag de website “oude stijl” in de informatiebehoefte bij menig bezoekers. Toch vonden wij dat het tijd werd om de website aan een grondige en kritische analyse te onderwerpen. Webmaster Sander Wierikx en Erik Machielse tekenden vervolgens voor dit fraaie ontwerp.

Het gevolg is een uiterst frisse, eigentijdse en klantvriendelijke site.

De diverse info-items zijn logisch gerangschikt, zodat de gezochte info handig en snel te vinden is.  Wij als bestuur zijn uiterst tevreden met het resultaat. Weer een verrijking voor onze club.

Webmaster Sander Wierikx i.s.m. Erik Machielse en automatiseringspartner Emeni verdienen alle credits voor dit knap staaltje vakmanschap.

Mannen, BEDANKT!

Bestuur v.v. de Fendert