28-02-2016: Bootcamp MB1

Bootcamp MB1

De talenten van MB1 hadden een vrij weekend. Tenminste er stond geen competitie- of oefenwedstrijd gepland. Dus hadden de leiders en trainers een verrassing geregeld. Deze was in 2 delen, 1 met lekker moe en 1 met alleen lekker. Voor het 1e deel vertrokken we met de hele selectie, inclusief de nieuwe talenten Jessica Kannekens en Melanie Orsel naar Roosendaal. Omdat de bestemming niet bekend gemaakt was, kwamen er de wildste ideeën naar boven. Van paintballen tot schaatsen tot zwemmen tot high tea en nog veel meer.

Op sportpark Vierhoeven stond Dion Koers van dstraining klaar voor een bootcamp in de bossen van Roosendaal. In ruim een uur kregen de meiden allerlei zware en minder zware oefeningen voor de kiezen. Waarbij alle spieren en spiergroepen aan de beurt kwamen. Zondag kwamen de appjes binnen van onze talenten, waarin ze allemaal in meer of mindere maten spierpijn hadden. Dat is mooi, want dat was de bedoeling. Deze bootcamp is mede mogelijk gemaakt door een geheime sponsor en Haas Reklame. Op de Facebookpagina van v.v. de Fendert zijn een aantal foto's geplaatst.

De 2e verrassing was bij een van de leiders thuis waar zijn vrouw de hele morgen in de keuken gestaan heeft om een overheerlijke verse tomatensoep en lekkere broodjes klaar te maken. Moe maar voldaan genoten onze talenten van deze activiteiten. En hopelijk hebben we hier profijt van tijdens de komende wedstrijden in de voorjaarscompetitie. Uw verslaggever houdt u op de hoogte.

Bij v.v. de Fendert zijn we op zoek naar sportieve jongens en meisjes in alle leeftijden. Stuur een mail naar jeugdbestuur@vvdefendert.nl en dan laten we weten wanneer er bij welk team aan een aantal proeftrainingen deel genomen kan worden.