28-03-2016: Roosendaal O14 - De Fendert C1

Roosendaal O14 - De Fendert C1

Tweede paasdag; een bekerwedstrijd staat er op het programma voor de jongens van het C1. ‘Roosendaal onder de 14’ was het team wat bestreden moest worden. De jongens kregen de boodschap mee om vandaag te werken van minuut één tot het einde. Deze Roosendaalse jongens zijn behendig, snel en hebben voetbal inzicht, dus wees daar alert op. Fysiek konden we wel wat bieden omdat onze jongens groter waren dan die van Roosendaal.

Maar na het eerste fluitsignaal bleek dat wij er niet bij waren met onze gedachten. We leden veel balverlies en duels konden niet gewonnen worden. Tja en dan krijgt de tegenstander hoop, zeker als je achteraf hoort dat Roosendaal erg gespannen was voor deze wedstrijd daar wij ‘Unitas onder de 14’ met een 4-1 nederlaag naar huis hadden gestuurd. Maar goed, zoals eerder gezegd konden wij geen vuist maken vandaag en gingen we de rust in met een 3-0 achterstand. Dan probeer je nog wat met verschuivingen en denk dan met het wind voordeel wel wat te kunnen bereiken, maar helaas het bleek een illusie. Nog geen twee minuten na rust was het al 5-0.

“Uitgeschakeld”, dat was de conclusie na afloop van deze middag met een uitslag van 6-0. We mogen stellen dat we deze middag een lesje in voetbal hebben gekregen van Roosendaal en dat zij als terechte winnaar doorgaan in deze bekerstrijd.

Voor ons en onze jongens mogen wij ons weer richten op aanstaande zaterdag. Dan spelen we thuis tegen MZC, hopelijk zijn we dan wel weer bij machten om deze schade te herstellen.