28-10-2015: Pupil van de Week: Robyn van Tiggelen

Pupil van de Week: Robyn van Tiggelen
Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijd aanbindt met DHV, is niemand minder dan.... ROBYN VAN TIGGELEN pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Robyn voor de dinsdagavond training van E2 in de Herfstvakantie. Robyn maakt deel uit van de Fendert E2 en daar speelt ze hoofdzakelijk als linker middenvelder. Robyn vindt dit een fijne positie, omdat je dan veel kan rennen.

Ze heeft al een aantal doelpunten gescoord dit seizoen, maar het precieze aantal weet ze niet. Regelmatig bezoekt Robyn wedstrijden van de Fendert 1 en ze is vooral fan van grote neef Mitchell.

Robyn, van 2 augustus 2005, speelt al vanaf haar 5e jaar voetbal. De favoriete voetbalclubs van Robyn zijn Ajax en v.v. de Fendert. Robyn zit in groep 7 van de Kennedyschool bij juf Yvonne en juf Myra. Haar lievelingsvak is Spelling, want “Dat vak ligt mij wel”.

Robyn heeft naast voetbal nog een andere grote hobby, namelijk tennis en onze reporter weet dat Robyn ook dat zeer verdienstelijk doet. Als Robyn thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het vooral iets met veel groente. Ze kijkt graag naar GTST en luistert graag naar top 40 muziek. Wij wensen Robyn veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!