28-11-2019: Wij stellen u voor: Team Communicatie v.v. de Fendert

Wij stellen u voor: Team Communicatie v.v. de Fendert

Per ingang van deze week heeft onze club een eigen communicatieteam.

Dit team is verantwoordelijk voor onder andere de website en de verschillende sociale media kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Via deze manier willen we de communicatie van en naar onze leden verbeteren, vergroten en vernieuwen. Het team bestaat uit Robert Remijn, Jelle Rijnberg en Miranda Jansen-Buijtendijk. Indien jullie een bericht hebben dat gedeeld moet worden op de sociale media van v.v. de Fendert dan kan er een bericht worden gestuurd naar communicatie@vvdefendert.nl.

Robert Remijn

Ik ben Robert Remijn, 23 jaar oud en al vanaf jongs af aan actief als voetballer in de Fendert. Na het behalen van mijn diploma afgelopen jaar ben ik aan de slag gegaan als accountmanager bij Ecolop Plus, wat ik inmiddels alweer 9 maanden met veel plezier doe. Binnen onze mooie voetbalvereniging probeer ik een bijdrage te leveren als vrijwilliger, zo ben ik al een aantal jaren jeugdtrainer en train ik dit jaar de JO12-1. Daarnaast zit ik in de organisatie van het ITVLE en heb ik samen met een aantal anderen het geslaagde 90-jarige jubileum van v.v. de Fendert medegeorganiseerd. Miranda, Jelle en ik zullen vanaf deze week de communicatie op social media gaan verzorgen. Ik hoop dat dit een stimulans is voor andere leden om ook een steentje bij te dragen aan onze club. Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Jelle Rijnberg

Mijn naam is Jelle Rijnberg, 21 jaar oud en ik voetbal sinds mijn 4e in ons mooie Fijnaart. Momenteel ben ik actief in het 1e en 2e elftal van De Fendert. In juni ben ik afgestudeerd aan de BUAS in Breda, waarna ik met veel plezier aan de slag ben gegaan als Stedenbouwkundig Adviseur bij de gemeente Moerdijk. De afgelopen jaren heb ik op diverse manieren mijn steentje bijgedragen aan de club. Zo ben ik vijf jaar jeugdtrainer geweest. Dit zal ik in de toekomst ongetwijfeld weer gaan doen. Verder ben ik medeorganisator van het jaarlijks terugkerende ITVLE (Internationaal Toernooi Voor Lagere Elftallen) en ben ik met veel plezier één van de leiders van het Jeugdkamp. Sinds deze week ben ik dus ook onderdeel van team communicatie. We zien het aantal vrijwilligers steeds verder teruglopen, wat voor een vereniging een kwalijke zaak is. Ik vind het daarom belangrijk om op wat voor manier dan ook mijn bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie vereniging. Gelukkig doe ik dat vaak samen met andere, net als nu. Vele handen maken immers licht werk. Deze taak zal ik ongetwijfeld met veel plezier gaan uitvoeren.

Miranda Jansen-Buijtendijk

Hoi allemaal, Ik ben Miranda Jansen-Buijtendijk. Ik loop al een paar jaartjes iedere thuiswedstrijd van mijn zoon, Tygo Haak, rond op het sportpark, maar de meeste zullen mij kennen van mijn oudste zoon Willem Haak. In het dagelijks leven heb ik mijn eigen bedrijfje in bedrukte kleding en houd ik me daarnaast bezig met diverse creatieve hobby`s zoals dierenportretten tekenen en schilderen. Ik vind v.v. de Fendert een mooie club en draag graag mijn steentje bij waar ik kan. Dus ook ik ben vanaf deze week onderdeel van team communicatie en hoop met Jelle en Robert een leuke tijd tegemoet te gaan en jullie op de hoogte te houden van o.a. nieuwtjes, activiteiten en andere belangrijke zaken via de website en diverse social media kanalen. Ik heb er in ieder geval veel zin in.