29-01-2019: Oproep: foto’s en filmpjes van Kaaise Boys, FSV en v.v. De Fendert en hulp gezocht

Dit jaar bestaat v.v. De Fendert 90 jaar. Opgericht op 17 maart 1929 en intussen een club met een heel mooie geschiedenis. En met allerlei successen: dat moet natuurlijk goed gevierd worden!

Onder het motto #1dorp1club is er gedurende 3 dagen voor alle betrokkenen bij de club veel leuks te doen. Genoeg redenen om 30 mei tot en met 1 juni 2019 al af te blokken in de agenda. De jubileumcommissie van v.v. De Fendert is druk en enthousiast in de weer met de voorbereidingen voor dit bijzondere jubileum.

In de afgelopen 90 jaar zijn er door heel veel mensen mooie dingen vastgelegd op foto en film. Het idee is ontstaan om tijdens het jubileum een expositie in te gaan richten met foto’s, (kranten)berichten en filmpjes van Kaaise Boys, FSV en v.v. De Fendert.

De Heemkundige Kring (leveren van expositietafels en foto’s) en Cor Hollemans gaan aan de slag met deze expositie. Er is nu al een aardige verzameling, maar er is ongetwijfeld nog allerlei mooi, grappig en interessant materiaal voorhanden. En dat zit misschien in schoenendozen, ladekasten, opberglaatjes of op andere plaatsen bij u thuis of staat bij u opgeslagen in de computer of bijvoorbeeld op een diskette of als bijlage bij een mail.

Graag zouden we die foto’s en filmpjes, artikelen enzovoorts gebruiken voor de genoemde expositie. Helpt u ons aan foto’s, filmpjes en ander materiaal? Of, dat zou ook heel fijn zijn, bent u creatief/handig met het digitaliseren van foto- en filmmateriaal en u wilt Cor helpen met deze leuke klus? Laat dit dan weten via kp.hollemans@ziggo.nl. Vast bedankt en hopelijk zien we u op 30 mei, 31 mei of 1 juni!

Op zondag 2 januari 2011, net voor de toen gezamenlijk gehouden Nieuwjaars-receptie, speelden de eerste teams van FSV en Kaaise Boys voor de laatste keer tegen elkaar.

Op deze foto, voorafgaand aan deze wedstrijd,  poseren de beide teams:

Een sportieve en feestelijke groet,

Jubileumcommissie v.v. de Fendert