29-05-2018: Teamindelingen jeugd seizoen 2018-2019

Teamindelingen jeugd seizoen 2018-2019

Het jeugdbestuur informeert iedereen graag over de stand van zaken met betrekking tot de teamindelingen bij de jeugd voor het voetbalseizoen 2018-2019.

In mei en juni vonden/vinden diverse gesprekken plaats met de leiders en trainers, onze jeugdcoördinatoren en de commissies onderbouw, bovenbouw en meisjesvoetbal.

In juni zal het jeugdbestuur het aantal teams en de klasseindelingen doorgeven aan de KNVB en zullen wij de teamindelingen afstemmen met de beoogde leiders en trainers van volgend seizoen.

We streven er naar om de teamindelingen in juli te presenteren op de website van v.v. de Fendert.

Deze indelingen zijn onder voorbehoud. De commissies onderbouw, bovenbouw en meisjesvoetbal kunnen altijd nog besluiten om wijzigingen aan te brengen in de indelingen, al wordt geprobeerd dit tot een minimum te beperken.

Nieuwe leden worden uiteraard ook ingedeeld. Alle leden die vóór 1 juli 2018 aangemeld zijn, worden gegarandeerd ingedeeld in één van de teams voor volgend voetbalseizoen. Meer informatie over lid worden bij v.v. de Fendert is hier te vinden.

Wij hopen jullie via dit bericht voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur v.v. de Fendert.