30-01-2020: Het damesvoetbal van v.v. De Fendert in het nieuw gestoken door G.A. van der Horst Holding B.V.

De dames en meiden van v.v. De Fendert zijn mooi in het trainingspak gestoken door een nieuwe sponsor. G.A. van der Horst Holding B.V. was bereid om voor alle vrouwelijke leden van de voetbalvereniging en haar trainers een trainingspak en een voetbaltas aan te schaffen. Voor dit trainingspak is een speciaal v.v. De Fendert dameslogo ontworpen.

De dankbaarheid die er was bij het uitreiken van de trainingspakken en tassen zegt heel veel! De ouderen dames binnen onze vereniging hadden echt tranen in hun ogen. “Eindelijk een keer iets voor de dames”: zei iemand. Dit geeft aan wat de verhouding was binnen het mannen en vrouwen voetbal. Dames dankzij jullie is de club nu ook wie hij is en we kunnen met alle meiden zo trots zijn op wat we nu allemaal hebben. Ik hoop dat we dit door blijven zetten met elkaar. Nogmaals G.A. van der Horst Holding B.V. super bedankt namens alle meisjes en vrouwen van v.v. De Fendert.

In de Fendert Lokaal is het volledige stuk te lezen!