30-03-2016: Pupil van de Week: Boy Bosters

Pupil van de Week: Boy Bosters

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijd aanbindt met WHS is niemand minder dan... Boy Bosters pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Boy voor de woensdagavondtraining die D2 afgelopen woensdag afwerkte. Zoals gewoonlijk was Boy geconcentreerd met zijn warming-up bezig, maar gelukkig maakte hij wat tijd vrij voor dit diepte interview.

Boy maakt deel uit van de Fendert D2 en daar speelt hij voornamelijk in de spits. Boy heeft een hele goede mentaliteit, is redelijk snel en beschikt over een vlammend schot. De spitspositie is ook Boy’s favoriete positie “Omdat je dan veel kan scoren.” Zijn mooiste voetbalherinnering is het kampioenschap met de E1 in de Hoofdklasse, vorig seizoen.

Boy zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Hij begon zijn carrière In Dinteloord, maar 3 jaar geleden maakte hij de overstap naar v.v. de Fendert. Boy, van 12 juni 2004, zit in groep 8 van de Petrus en Paulusschool in Dinteloord bij Juf Bianca. Zijn lievelingsvak is Rekenen. Boy heeft naast voetbal nog een andere grote hobby, namelijk : Play Station/Gamen.

Als Boy thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het Friet mèt frikandel! Boy is fan van Ajax, “Ze zijn gewoon de beste”, (onze reporter merkt op dat op de achtergrond papa tevreden knikt) maar als onze reporter hem vraag wie zijn lievelingsspeler is, antwoordt hij: ”Messi, omdat die superveel scoort.”

Wij wensen Boy  veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!