30-03-2017: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Sem Dalemans!

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Sem Dalemans!

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijdt aanbindt met WHS, is niemand minder dan... Sem Dalemans onze pupil van de week.

Onze vliegende reporter sprak Sem op een woensdagavond. JO9-1 was nog niet begonnen met de training en Sem kwam samen met mama Lisanne, keurig op de afgesproken tijd, het terrein oplopen.

Sem speelt dus in de Fendert JO9-1 en daar is Sem op meerdere plaatsen inzetbaar. Meestal speelt Sem achterin, maar soms schuift hij door naar het middenveld of fungeert hij als spits. Onze Vliegende Reporter heeft in de gaten dat we hier te maken hebben met een erg veelzijdige speler! Zou Sem in de voetsporen kunnen treden van oom Janko? Sem is rechtsbenig en zijn grootste kwaliteit is ballen afpakken. Ook beschikt Sem over een hele goede conditie. Volgens Sem dragen de kookkunsten van mama Lisanne hier voor een groot gedeelte aan bij: “Mama maakt altijd gezonde dingen.” Wanneer onze Vliegende Reporter tevreden opmerkt dat het fijn is om zo’n  echte “Voetbalmoeder” te hebben antwoordt Sem: “Maar ze doet het ook voor d’r eigen!”

Het mooiste moment uit zijn nog prille carrière, is het kampioenschap met MP1. De favoriete clubs van Sem zijn Ajax en Barcelona. “Ajax was de eerste club die ik kende en mijn eerste tenue was van Ajax.”  In de meivakantie gaat Sem zelfs met zijn vriendjes Daan en Youri op clinic bij Ajax. Ook gaat Sem binnenkort het Barcelona stadion bezoeken. De favoriete speler van Sem is Neymar.

Sem, van 8 september 2008, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Dit wordt zijn 4e seizoen. Sem zit op de Kennedyschool in groep 5 bij juffen Christel en Elma. Hij vindt z’n juffen, streng, rechtvaardig, leuk en lief, zo’n beetje alles tegelijk. Zijn favoriete vakken op school zijn gym en de pauze… Wanneer onze Vliegende Reporter Sem vraagt naar zijn lievelingseten, antwoordt hij meteen enthousiast: “ALLES!” Om er vervolgens aan toe te voegen “Spruiten!”...

Wij wensen Sem veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!