30-05-2016: Zondag 2 sluit het seizoen in stijl af

Zondag 2 sluit het seizoen in stijl af

Het zou een moeilijk seizoen worden voor zondag 2. De competitie starten met 12 man was eigenlijk een onbegonnen zaak. Velen dachten dan ook dat we ons na 2, 3 wedstrijden terug zouden moeten trekken uit de competitie. Niets was minder waar. De leiding van het team zette hun schouders eronder en ging vol overgave spelers vragen bij de zaterdag teams. We kregen volledige medewerking van Ruud Winkelhof van zaterdag 2 , Chiel Machielse van zaterdag 3 en Stephan den Hollander van zaterdag 5.

Drie spelers waren bijna alle zondagen aanwezig. Dit waren Martijn, Rick en Thomas. Daarnaast deden verder nog mee; Anthony, Joost, Jurgen, Mark, Janko, Sven, Bart, Johan,  Michael (Totti), Hassan, Carlo, Alex, Ruben, Mitchell, Nick, Lars, Alex, Mart, Leonardo, Koen en misschien ben ik nog iemand vergeten. Donn Ossenblok speelde hier een hele belangrijke rol in en zorgde er bovendien ook voor dat alle spelerspassen op zondag aanwezig waren. Alle genoemde personen bij deze heel erg bedankt. De seizoens-start was niet best. Met de winterstop hadden we 11 punten en stonden we op de 10e plaats. Na de winterstop bleven we 7 wedstrijden (6 overwinningen en een gelijk spel) op rij ongeslagen tot de uitwedstrijd tegen Kampioen DEVO die we nipt met 3-2 verloren. Het eindresultaat was toch nog een puike 5e plaats met evenveel punten als de nummer 4. We speelden verder een belangrijke rol in de strijd bovenin door tegen de nummer 2 gelijk te spelen en van de nummers 3 en 4 zelfs nog te winnen. Al met al toch nog een zeer geslaagd seizoen.

We zijn er dan ook zeer trots op hoe we dit met z’n allen hebben geklaard. Afgelopen zaterdag sloot het elftal af met het jaarlijks uitje. Er werd ’s middags onder het genot van een heerlijk zonnetje boerengolf gespeeld in Numansdorp en ’s avonds onder het genot van een hapje (BBQ) en een drankje bij de hoofdsponsor “De Graanbeurs” het seizoen afgesloten. Van vier spelers werd afscheid genomen als speler in wedstrijdverband. Dit waren; John Dingemans, Jesse van Gent, Sander Wierikx en Patrick Magielse. De laatst 2 genoemden waren vanwege andere verplichtingen helaas niet aanwezig.

Verder hebben 4 spelers aangegeven volgend seizoen op zaterdag te willen gaan voetballen.

Wat dit gaat betekenen voor volgend seizoen is nog niet bekend.