30-09-2018: Status Grote Clubactie: De Fendert 4 koopt superlot!

Status Grote Clubactie: De Fendert 4 koopt superlot!

Op zaterdag 15 september is de Grote Clubactie gestart. Intussen is er al een flink aantal loten verkocht. En is het heel spannend welk team het teamuitje gaat winnen.

Bij v.v. De Fendert zijn we erg blij mee met de Grote Clubactie. Want het geld dat verdiend wordt met het verkopen van de loten, wordt besteed aan leuke activiteiten tijdens het feestweekend volgend jaar, als de club 90 jaar bestaat.

Intussen is ook het Superlot (dat zijn 50 reguliere loten) verkocht aan de mannen van het vierde elftal. Bedankt, heren! Zij hopen hiermee een vette prijs te gaan winnen.

Loten (ver)kopen kan nog steeds. Iedereen veel succes daarmee!

Lotenboekjes, ook als niet alle loten verkocht zijn, kunnen tot uiterlijk 30 oktober ingeleverd worden bij je trainer of leider of bij Louise Dulling, Plataanstraat 2.