30-11-2015: Kapelle C1 - De Fendert C1

Kapelle C1 - De Fendert C1
De jongens van het C1 gingen op verplaatsing naar het verre Kapelle in Zeeland om het op te nemen tegen de plaatselijke v.v. aldaar. Na de warming -up mochten we aantreden op het kunstgrasveld, iets wat ons niet zo ligt gezien eerdere wedstrijden op kunstgras. We zaten dus ook niet echt goed in de wedstrijd, de balaanname was niet goed; vaak sprong de bal toch nog van de voet zodat de tegenstander er nog tussen kon komen.

Kapelle was iets gretiger dan onze boys en kregen zodoende ook kans om de openingscore op het bord te plaatsen. Dan zou je denken van ‘we doen er een stapje bovenop’, maar niets was minder waar en Kapelle scoorde zijn tweede doelpunt. Hierna namen de jongens wel het heft in handen en kwamen we net voor rust terug na een goed opgezette aanval die goed werd afgerond op 2-1. In de rust toch even de puntjes op de i gezet, want hier hoef je niet van te verliezen. Vol goede moed gingen we de tweede helft in en waren we de betere partij en creëerden we kansen op de gelijkmaker. Het afronden verliep niet zo best waardoor die lastige 2-1 maar op het scorebord bleef staan. Wat je dan ziet is dat je toch te geforceerd gaat voetballen om die gelijkmaker maar te scoren. Dan zie je dat de tegenstander de bal wel binnen werkt en de score vergroot naar 3-1. Met nog een paar minuten op de klok bleef het bij deze stand. Jammer maar zeker gezien de tweede helft zeer goed gespeeld van onze kant en moeten we nu onze pijlen gaan richten op volgende week. Dan staat er weer een uit- wedstrijd gepland. Dan reizen we af naar Bruinisse.

De jongens moesten nog wel allemaal mee naar onze kantine in de Fendert. We hebben in kantine twee op ludieke wijze de eerste helft van het seizoen besproken en daar ook een surprise aan verbonden die verassend leuk uitpakte.