30-11-2017: 29 december: Knallend het jaar uit: BBQ en feestavond met DJ Sven & Rolf!

29 december: Knallend het jaar uit: BBQ en feestavond met DJ Sven & Rolf!

Het jaar zit er al weer bijna op en VV De Fendert wil 2017 daarom goed met jullie afsluiten. Op vrijdag 29 december is er een BBQ vanaf 18.00 uur en aansluitend om 20.30 uur een feestavond met DJ Sven & Rolf in de achterste kantine. Deze avond is bedoeld voor alle leden, begeleiders, vrijwilligers, supporters en alle anderen die VV De Fendert een warm hart toedragen.

Wil jij deelnemen aan deze BBQ, dan kun je jezelf opgeven tot en met 17 december bij Mark Reijnders (markreijnders60@gmail.com). De kosten voor de BBQ bedragen €11,- per persoon. Graag ook even aangeven met hoeveel personen je wilt komen barbecueën.

Tot 29 december!!