01-05-2016: De Fendert VR1 - Drechtstreek VR1

De Fendert VR1 - Drechtstreek VR1

Zaterdag  30 april de wedstrijd tegen de dames van Drechtstreek. Heel de week was het puzzelen voor onze leidsters om 11 vrouwen bij elkaar te krijgen! Gelukkig toch weer gelukt, met dank aan 2 meisjes van het MB. Voordat we begonnen kregen we door dat de nr 3 met hoge cijfers had gewonnen, en omdat wij 2e willen worden wisten we wat ons te doen stond. Vandaag was de eerste wedstrijd dat onze keepster Marjet afwezig was. Ja wie gaat er dan keepen ...? Joyce heeft de 1e helft gekeept, 0 gehouden dus top gedaan. Verder was het spel soms heel matig aan onze kant, we kwamen er een aantal keren goed uit, maar helaas stond het vizier niet op scherp. Toen was daar Marion, die ging goed door, legde de bal af op Eefke en die scoorde de 1-0. Hiermee gingen we de rust in.

In de 2e helft ging Joyce voetballen dus moest er iemand anders in het doel. Ankie was diegene die zich opofferde, ook de 0 gehouden dus top! Na een peptalk van onze Jannie, gingen we er voor. Het spel was een stuk beter dan in de 1e helft. Het 2e doelpunt hing in de lucht, en jawel daar was onze Wietske, die scoorde al snel de 2-0. Er kwamen nog heel wat kansen, maar helaas. Toen kwam daar het moment, onze Jannie die lang geblesseerd was maakte haar rentree! Ze was op zoek naar een doelpunt maar helaas dat zat er vandaag nog niet in. Wie weet volgende week ?! In de laatste 10 minuten kregen we nog een corner, Tess neemt altijd de corners van links dus zo ook deze, en jawel de bal draaide mooi het doel in. 3-0 stond er op het scorebord. Het was in het begin een slappe wedstrijd maar hebben ons in de 2e helft goed herpakt.

Meiden super gedaan, ook de meiden van het MB super bedankt dat jullie mee wilde doen! Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie, uit tegen NOAD.