02-04-2017: De Fendert JO9-2 - Victoria'03 JO9-1

De Fendert JO9-2 - Victoria'03 JO9-1

Ondanks de datum (1 april) was er weinig grappigs aan, aan deze thuiswedstrijd van ons JO9-2 tegen het JO9-1 van Victoria'03. Onze kanjers kwamen maar langzaam op gang terwijl de jongens met de Basiliek op het shirt overpassten en strakke ballen schoten dat het een lieve lust was. Het kon dan eigenlijk ook niet anders dan dat De Fendert voor rust op achterstand kwam. Met een stand van 0-5 gingen de Fendertjongens een tikkie teneergeslagen de kleedkamer in.

Wat de trainers gezegd hebben of wat ze stiekem in de ranja gestopt hebben, zal wel altijd geheim blijven... maar wat het ook was: het werkte! Onze toppers kwamen opgewekt het veld weer op en hadden er zichtbaar zin in. Die vervelende 0 moest weg, dat leek de missie. Er kwamen ook echt kansen voor de thuisploeg en tot de laatste minuut bleven ze er voor strijden. Erg knap, wat een motivatie! De teleurstelling was er dan ook wel naar toen het eindsignaal klonk en de eindstand toch die akelige 0 had. De Oudenbosche tegenpartij was een maatje te groot en won met 0-8. Jammer, maar met een ervaring rijker gaat het de volgende wedstrijd vast lukken om een doelpunt te scoren (of twee, of...).