04-10-2016: Ontwikkeling pupillenvoetbal

Ontwikkeling pupillenvoetbal

Op vrijdag 23 september was een afvaardiging van het jeugdbestuur in Etten-Leur aanwezig bij een bijeenkomst van de KNVB over de toekomst van pupillenvoetbal.

In samenwerking met experts uit binnen- en buitenland, verenigingen, coaches, scheidsrechters, ouders en de kinderen zelf, heeft de KNVB het pupillenvoetbal grondig onder de loep genomen. Hieruit blijkt dat de KNVB vanaf het seizoen 2017-2018 graag een aantal veranderingen wil invoeren, die tot verbeteringen moeten leiden. Het idee is onder andere dat er nieuwe wedstrijdvormen komen voor de pupillen (Onder 6 t/m Onder 12 jaar).

Meer informatie hierover is te vinden op de website van de KNVB.

In de loop van dit seizoen ontstaat hierover meer duidelijkheid. Het jeugdbestuur blijft deze ontwikkeling nauwlettend volgen.