VOLG ONS OP TWITTER

05-03-2016: De Fendert E1 - Seolto E1

De Fendert E1 - Seolto E1

Zwaar bevochten onder winterse omstandigheden!       

Zoals de titel al verklapt waren de omstandigheden vandaag niet goed en het spel liet ook wat te wensen over.
Vandaag stond Seolto E1 op het programma en dat betekende voor de mannen van de Fendert niets meer dan te winnen om de koppositie te verdedigen.
We hadden het moeilijk op het harde veld en dat was ook wel te zien in het spel. Het tikkie-takkie voetbal van voorgaande weken hadden we in de kleedkamer laten liggen. Toch kwamen we voor met 3-0. Seolto was wel minder, maar naar mate de wedstrijd vorderde kreeg ook Seolto zijn kansen en daardoor gingen we ook rusten met een 3-1 voorsprong.

In de rust hebben we gepraat over een andere manier van spelen. Niet dribbelen, lopen en rennen met de bal, maar gewoon lekker naar elkaar tikken om zo de problemen van het harde veld te vermijden.

Dit bleek echter niet te zijn doorgedrongen bij onze krijgers, waardoor Seolto dichterbij kwam met een doelpunt naar 3-2. Seolto rook kansen en begonnen wat brutaler te worden. Een uitbraak van Seolto werd gelukkig niet goed afgerond en de bal rolde tergend langzaam net langs de paal. Een laatste tien zenuwslopende minuten stonden ons te wachten. De kansen kwamen aan beide kanten en gelukkig werd de bevrijdende 4-2 door de Fendert gemaakt. Dit was de opluchting en onze koppositie was weer voor een week veiliggesteld!!
Als je kampioen wilt worden moet je ook de mindere weken afsluiten met 3 punten en dat hebben we in ieder geval goed gedaan.
We zullen deze week weer hard moeten trainen om ons oude niveau te blijven handhaven.

Een dikke proficiat en op naar volgende week met hopelijk een lekkere voetbal mat!!!

 

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!