05-03-2020: Fendert 3 maakt boeiboorden schoon!

Fendert 3 maakt boeiboorden schoon!

Dat de mannen van De Fendert 3 enorme sympathieke en graag geziene gasten zijn is (uiteraard) al lang bekend.
Door hun succesvolle inbreng op het voetbalveld en in de diverse horecagelegenheden staan deze jongens bij menigeen zeer hoog aangeschreven.

Afgelopen zaterdag voegde Fendert 3 weer een nieuw hoofdstuk toe aan de lijst van hun talloze prestaties en activiteiten. Aangezien Fendert 3 zaterdag 29 februari vrij van competitie was, maar de mannen toch iets voor de vereniging wilden betekenen sloegen ze de handen ineen. Het was een doorn in het oog van deze helden, dat de boeiboorden van de kantine er zo smerig uitzag. Gewapend met spons, schoonmaakmiddel en een tomeloze inzet (zoals we deze mannen kennen) gingen ze de groene aanslag te lijf en… dat veel handen licht werk maakt werd duidelijk. Tegen de middag zagen de boeiboorden er weer netjes uit!

Als dank voor deze mooie vrijwilligersactie werd Fendert 3 een drankje aangeboden door het bestuur.Na erg lang aandringen (ze moeten immers fit zijn voor de volgende wedstrijd) stemden ze hierin toe en werd het ondanks de voetbal loze zaterdag toch een leuke middag!

Fendert 3, namens het bestuur…

BEDANKT!!!