05-03-2020: Voorbeschouwing Tholense Boys Fendert

Voorbeschouwing Tholense Boys Fendert

A.s. zaterdag gaat vv de Fendert 1 op bezoek bij Tholense Boys 1. De wedstrijd vangt aan om 15.00 uur. Tholense Boys staat op een stevige 3e plek. Vorig seizoen acteerden ze nog in de 2e klasse waar ze zich niet konden handhaven door wat hardnekkige blessures. Dit jaar werden ze gezien als een van de kampioenskandidaten. Echter voorlopig is de achterstand op de zaterdagtak van Halsteren nog behoorlijk. Halsteren won deze week verrassend van hoofdklasser Baronie maar verloor de laatste competitiewedstrijd van De Jonge Spartaan. Kortom Tholen zal zich nog niet gewonnen willen geven en dus de punten willen binnenharken. Daarentegen heeft De Fendert de punten keihard nodig zeker om Seolto op afstand te houden en de bovenliggende ploegen in het vizier te houden. We kijken uit naar een enerverende en sportieve pot en roepen onze supporters op om ons team te komen aanmoedigen.