07-01-2018: De Fendert verlengt met André Maas

De Fendert verlengt met André Maas

Op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van v.v. de Fendert maakte voorzitter Kees Rombouts bekend dat v.v. de Fendert en trainer/coach André Maas ook voor volgend seizoen een samenwerkingsverband aangaan. André begint dan aan zijn 2e seizoen bij onze club. Ook maakte Kees bekend dat Ad Palings is gestrikt om de JO19 (A-jeugd) onder zijn hoede te gaan nemen. Aan het eind van dit seizoen gaan echter Ruud en Ben Winkelhof stoppen met hun trainers-/leiderschap bij ons 2e team. Ruud en Ben zijn dan maar liefst 7 seizoenen trainer/leider van het 2e team geweest. v.v. de Fendert zal dus naarstig op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer/leider(s) voor het 2e team. Belangstellenden voor deze functie kunnen dit melden bij één van de bestuursleden.