VOLG ONS OP TWITTER

08-01-2017: MO19 start voorbereiding in de sportschool

MO19 start voorbereiding in de sportschool

Na een verdienstelijke 2e plaats in de najaarscompetitie, gaat over 2 weken de voorjaarscompetitie alweer van start. Een deel van de meiden van MO19 had op eigen initiatief de winterstop gebruikt om de conditie en spierkracht op pijl te houden bij LifeStyle13. Via via hoorden de trainers dat daar meer gezweet werd dan tijdens de voetbaltrainingen...

v.v. de Fendert heeft afspraken gemaakt met sportschool LifeStyle13 om in overleg gebruik te maken van de faciliteiten en trainers van deze Fendertse topsportschool. Zo hoeft een plan niet moeilijk te zijn, met een win-win situatie voor alle partijen.

Eigenaar Arjen Lokers had in overleg met de trainers een pittige 1½ uur durende training in elkaar gezet. Afgelopen zaterdag kwamen bijna alle talenten van MO19 op de fiets door de sneeuw bij elkaar voor een verrassings-team-activiteit. Na een klein stukje fietsen stopten we dicht bij huis bij LifeStyle13. Het begon met een zware kickboksers warming-up, waarbij er op het einde op diverse stootkussens flink getrapt en geslagen kon worden. Na een half uurtje hadden de talenten rode koontjes, sommige kramp en dan moest het echte werk nog beginnen.

Na een korte drinkpauze was er in een ander deel van de sportschool een bootcamp uitgezet, waarbij alle spiergroepen, samen met conditionele aspecten, meerdere malen aan bod kwamen. En er werd zeer weinig gepraat tijdens de oefeningen. Vaak een goed teken bij onze talenten.

Op het einde sloot Arjen nog af met wat buikspieroefeningen en konden de meiden moe maar voldaan naar huis toe. Hierbij willen we Arjen nogmaals bedanken, top geregeld.

Komende week beginnen de voetbaltrainingen weer en komende zaterdag spelen we onze 1e oefenwedstrijd uit tegen Klundert om 14.30 uur.

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!