09-10-2020: In memoriam: Dick den Dunnen (1949-2020)

In memoriam: Dick den Dunnen (1949-2020)

Een hele grote Fendert supporter is ons ontvallen. Het totaal onverwachte en tragische nieuws van het overlijden van Dick bereikte ons onlangs. Dick, van 31-01-1949, geboren te Dubbeldam was een fervent en trouw verenigingsman. Jarenlang was Dick een trouw lid van v.v. Oudemolen en was ook langdurig assistent- scheidsrechter bij het 1e elftal aldaar. Nadat Dick in Fijnaart ging wonen, vond hij zijn plekje bij v.v. De Fendert. Met zijn vriendenclub was Dick, vanaf het begin van v.v. De Fendert, zowel thuis als uit vast aanwezig bij de wedstrijden van De Fendert 1. Opgegroeid in de fruitteelt, waar altijd zijn voorliefde voor is gebleven , vond Dick zijn andere passie bij De Fendert. Dick was een graag geziene gast, zowel langs de lijn, als tijdens “de derde helft”. Altijd reëel en op een nette manier zijn visie verkondigend. Vanuit een oprecht hart de vereniging steunend. Het gat dat Dick achterlaat is enorm.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe in deze zware periode.

Dick, RUST ZACHT, bedankt voor wat je voor ons hebt betekend, alhoewel je te bescheiden zou zijn om dat zelf te erkennen.

Bestuur v.v. De Fendert