10-07-2020: Voetbalschool For The Players komt naar sportpark De Fendert!

Voetbalschool For The Players komt naar sportpark De Fendert!

Beste leden en ouders/verzorgers,

Eerder deze week verscheen het bericht dat het sportpark van 8 juli tot 8 augustus gesloten zal zijn. Via deze weg willen wij u meededelen dat er op woensdag 15 juli een uitzondering gemaakt wordt. Voetbalschool For The Players komt dan weer naar onze vereniging.

VOETBALSCHOOL
FOR THE PLAYERS
Organiseert een voetbaldag bij VV De Fendert
Datum: 15 Juli
Tijd: Start 10:00 tot 15:30

Ook voor de keepers hebben wij speciale groepen en trainers klaar staan!! Wat houdt nou zo’n voetbaldag in ?

Tijdens een voetbaldag onder leiding van Voetbalschool FOR THE PLAYERS, wordt door trainers en begeleiders van onze Voetbalschool op een speelse manier en in verschillende oefenvormen het voetbalspel beoefend.
Deze dag wordt verzorgd in samenwerking met de desbetreffende vereniging!
Wij regelen dat er genoeg te drinken is en dat er eten klaar staat in de middagpauze.
Mochten er nog dingen zijn die belangrijk zijn om te weten, bijvoorbeeld: allergie, medicatie laat het ons dan weten bij de aanmelding.

Wil jij nou een middag vol met plezier met kinderen van je eigen leeftijd?
De kosten bedragen €20

Leeftijd vanaf 5 t/m 15 jaar.

Meld je dan aan via:

E-mail: For-The-players@outlook.com
Telefonisch: 06-46620704

LET OP!

Voor deze middag gelden dezelfde 'coronaregels' als de regels die tijdens de coronatrainingen van kracht waren. Aanmelden kan via de bovenstaande gegevens! Wij wensen jullie namens het bestuur veel plezier tijdens deze dag.

Bestuur v.v. de Fendert