10-10-2019: v.v. de Fendert 1 - Prinsenland 1.

Zaterdag 12 oktober. Aanvang 14.30 uur op Sportpark de Fendert.

Aanstaande zaterdag staat er een mooie streekderby op het programma in 3e klasse B

De Fendert kent een enigszins moeizame start in deze competitie in verband met een aantal blessures van bepalende sterkhouders. Al 2 wedstrijden gingen verloren en in de slotfase werd tegen Krabbendijke een voorsprong weggegeven, waardoor deze wedstrijd in een remise eindigde.

Aanstaande zaterdag een pittige maar mooie streekderby tegen het hoog ingeschatte team uit Dinteloord. Doelstelling van deze ploeg zal een plek bij de top van deze competitie zijn. De Fendert vindt de 3e klasse een prachtige klasse om in uit te komen. Het 1e elftal zal noodzakelijk worden aangevuld met spelers vanuit onze talentvolle jeugd. We vertrouwen erop, dat het 1e elftal ook in deze samenstelling een geduchte tegenstander zal zijn voor Prinsenland.

Wij roepen al onze supporters op om aanstaande zaterdag onze jongens te komen steunen.