VOLG ONS OP TWITTER

11-05-2017: Jeugdplan v.v. de Fendert 2017-2020 vastgesteld

Jeugdplan v.v. de Fendert 2017-2020 vastgesteld

Eind 2016 is het jeugdbestuur gestart met het schrijven van een nieuw plan voor de jeugdafdeling. Hierbij is dankbaar gebruik gemaakt van de input van een aantal trainers en leiders, die hebben meegedaan aan de 3 workshops die we samen met technisch coördinator Paul Koster van de KNVB hebben georganiseerd. Het nieuwe jeugdplan is inmiddels door het hoofdbestuur vastgesteld. Het is hier te vinden.

Begin volgend seizoen zullen we bij het plan stilstaan in een bijeenkomst voor alle trainers en leiders binnen de club, zodat mensen met de inhoud ervan bekend raken, ze weten wat ze van het jeugdbestuur mogen verwachten en op welke wijze wij te werk gaan.

Er is bewust voor gekozen om in eerste instantie een jeugdplan te maken dat vooral ingaat op de organisatorische aspecten van het jeugdvoetbal. Op technisch vlak zijn er door de KNVB immers wijzigingen aangekondigd die vanaf komend seizoen doorgevoerd zullen gaan worden. Volgend seizoen gaan we het plan, mede op basis van deze wijzigingen en de input uit de KNVB sessies, uitbouwen met een meer voetbaltechnisch deel.

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!