12-05-2017: ITVLE 2017

ITVLE 2017

Zaterdag 20 mei vindt op Sportpark De Fendert het internationaal toernooi "ITVLE 2017" plaats.

Het ITVLE heeft in de loop van de jaren een geweldige reputatie opgebouwd die tot zelfs ver buiten onze landsgrenzen reikt. Gezelligheid en sportiviteit vormen de pijlers van het toernooi. Jammer is het wel dat onze Deense vrienden van Silkeborg dit jaar verhinderd zijn. De mannen van Silkeborg maakten immers alle voorgaande edities van het ITVLE mee. Desondanks is de organisatie is er ook dit jaar in geslaagd om een zeer aantrekkelijk deelnemersveld aan de aftrap te krijgen. We verwelkomen ook een aantal verenigingen, die voor het eerst meedoen. We heten Eemdijk, Capelle, IJsselmeervogels, Barendrecht, Waarde en Zevenhoven van harte welkom op sportpark “De Fendert”.

Een woord van dank gaat uit naar Olaf Roks. Olaf maakte 10 jaar deel uit van het organisatieteam en vanaf deze plaats bedanken wij hem voor zijn tomeloze inzet!

Wat in 2006 begon als een toernooitje met 5 teams, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig evenement, waar reeds heel veel mensen uit binnen- en buitenland aan hebben deelgenomen. v.v. De Fendert is bijzonder trots om het ITVLE “in huis te hebben”. Naast het sportieve plezier voor de spelers en de toeschouwers , zorgen de nodige nevenactiviteiten ervoor dat ITVLE meer is dan een voetbaltoernooi alleen. Zo is er dit jaar de mogelijkheid om mee te doen in een wedstrijd met een 5 meter hoog Voetbal-dartsbord. Wat dat inhoudt, zult u 20 mei kunnen zien.

Onze sponsoren en suppliers zijn we zeer erkentelijk voor hun gulle bijdrage. Zij maken het mede mogelijk dat talloze mensen een mooie dag tegemoet kunnen zien op 20 mei. Verder bedankt het bestuur van v.v. De Fendert de organisatie en alle vrijwilligers die ITVLE mogelijk maken voor hun geweldige inzet.

Wij wensen iedereen een geweldig mooi, sportief en zonnig toernooi toe en natuurlijk, veel plezier op het ITVLE Food Festival en de Feestavond!

Meer informatie: