13-05-2016: F5 kampioen!

F5 kampioen!

In augustus 2015 werd er bij v.v. de Fendert een heel nieuw F team opgezet met een grote diversiteit aan spelers. De inmiddels bekende en soms beruchte F5 was geboren. Aidan, Bart, Bodi, Bryan, Dyllan, Jorn, Nick, Pieter, Roy en Tycho verschenen op het veld. Trainers/leiders Arjan Vriens, Jan Kruithof en Dennis Palache zijn vervolgens hard aan de gang gegaan om van deze 10 mannen een echt en hecht team te maken. Al snel, en eigenlijk vrij natuurlijk, werden de posities in de voorhoede, middenveld en de verdediging opgevuld. De najaarscompetitie werd met een prachtige 3e plek afgesloten, maar het gevoel gaf heel duidelijk aan dat meer in zat.

Dus de trainingen werden nog serieuzer aangepakt en er is op zowel techniek als spelinzicht geoefend. Met een positieve drive ging dit team de voorjaarscompetitie in. 45 doelpunten werden er gescoord, slechts 12 ballen verdwenen achter de keeper van de F5 in het net en geen wedstrijd werd verloren. Na 6 overwinningen en 3 gelijk gespeelde duellen, was het op 9 mei om 18:30 in Hoeven tijd voor de laatste wedstrijd. Winst zou een kampioenschap betekenen, dus goed voorbereid werd er naar Hoeven afgereisd. Na 40 minuten echt goed gevoetbald te hebben, konden de spelers, onder luid gejuich van het meegebrachte eigen publiek, in polonaise van het veld af. Met een 1-8 overwinning was het kampioenschap in de wacht gesleept, wat uitbundig is gevierd op het veld en uiteraard, zoals het een echt voetbalteam betaamt, onder de douche!