13-10-2016: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Hessel Bremer!

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Hessel Bremer!

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijdt aanbindt tegen Olympia’60, is niemand minder dan... Hessel Bremer onze pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Hessel op een training loze voetbalavond. De JO11-2 waar Hessel deel van uitmaakt traint immers op dinsdag- en donderdagavond. Voor dit diepte interview kwam Hessel toch graag op een woensdagavond naar Sportpark “De Fendert”.

Hessel maakt deel uit van de Fendert JO11-2 en daar speelt hij voornamelijk als links midden. Hessel vindt dit een fijne positie, omdat hij dan veel kan bewegen, “van voor naar achter”. Met zijn “linkerbeen” gaat Hessel graag “buitenom”. Toen onze vliegende reporter Hessel vroeg wat zijn mooiste voetbalmoment was, antwoordt Hessel heel verrassend: ”Afgelopen zaterdag verloren we wel, maar we speelden erg goed samen en dat was heel mooi”. Ook scoorde Hessel ooit een goal tegen Seolto op z’n “Wijnaldums”, d.w.z. met een stiftje.

De grootste wens van Hessel is om ooit profvoetballer te worden, maar dan wel bij zijn favoriete club Feijenoord. “En zeker niet bij Barcelona of zo voor het geld”. Op de vraag van onze vliegende reporter: “Waarom Feijenoord?”, antwoordt Hessel: “Ze geven nooit op”. De liefde voor Feijenoord is Hessel met de paplepel ingegoten door “de opa van mama”, die ook een fervent supporter is. Hessel bezoekt regelmatig de Kuip. Dit seizoen was hij getuige van de wedstrijden tegen Sparta en Ado. Hij stond vlakbij het vak waar de Ado supporters de knuffels naar beneden gooiden. Dat vond hij prachtig.

Hessel, van 13 september 2007, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Dit wordt zijn 6e seizoen. Hij begon zijn carrière tegelijkertijd met het debuut van v.v. de Fendert. Hessel zit op de Julianaschool in groep 6 bij juf Kitty en Meester Erik. Zijn lievelingsvak is Geschiedenis, “Je leert dingen over vroeger en dat vind ik erg interessant’.

Als Hessel thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het Spaghetti Bolognaise. De lievelingsspelers van Hessel zijn: Pogba en Messi. “Pogba is heel erg sterk en Messi kan overal doorheen dribbelen en legt de ballen goed af”. Onze reporter was behoorlijk onder de indruk van zo veel (voetbal)wijsheid. Wij wensen Hessel veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!