VOLG ONS OP TWITTER

14-02-2017: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Sem v/d Heijden!

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Sem v/d Heijden!

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijdt aanbindt met NOAD’67 , is niemand minder dan... Sem van der Heijden onze pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Sem op een maandagavond. JO9-1 was nog net niet begonnen met de training en Sem was druk bezig met een positiespelletje uit te voeren met zijn teammaatjes. Helaas moest onze Vliegende Reporter dit onderbreken, omdat hij wilde vragen wie van de JO9-1 jongens de pupil van de week wil zijn aanstaande zaterdag. Omdat er meerdere jongens dit graag wilden doen, besloot onze Vliegende Reporter (Democraat als hij altijd is) om te loten. Sem raadde het getal 3 en kon zich meteen opmaken voor dit diepte-interview. 

Sem speelt dus in de Fendert JO9-1 en daar vervult hij een uiterst belangrijke taak. Sem fungeert namelijk de eerste helft als verdediger en schuift de tweede helft door naar het middenveld. Op de vraag van onze Vliegende Reporter waarom hij dit zo leuk vindt, antwoordt Sem: ”Ik vind het fijn om ballen af te pakken en ik kan dan ook goede steekpasjes geven.” De mooiste momenten uit zijn nog prille carrière zijn het kampioenschap met MP1 èn het geweldige doelpunt dat hij maakte tegen RBC, met een kopbal nog wel. Ook maakte Sem ooit een wereldgoal met een omhaal. Hier zijn helaas geen beelden van…

De favoriete club van Sem is Feijenoord en Dirk Kuijt vindt hij de beste speler. “Hij is aanvoerder en maakt ook mooie goals.” Naast voetballen heeft Sem ook belangstelling voor Kickboksen. Hij hoopt dit volgend seizoen te kunnen combineren met de voetbaltrainingen.

Sem, van 3 januari 2008, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Dit wordt zijn 5e seizoen. Sem zit op de Julianaschool in groep 5 bij meneer Richard, hèt boegbeeld van onze buurvereniging Oranje Blauw’14. Sem vindt meneer Richard een leraar die leuke grapjes kan maken. Zijn lievelingsvak is spelling, want dat gaat hem makkelijk af.

Als Sem thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het friet met mayonaise, maar dan wel met “zo’n ding” erbij… Gelukkig is papa Richard in de buurt om te vertellen dat het hier om een viandel gaat.

Wij wensen Sem veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!