15-05-2017: Vrienden- en vriendinnendag bij v.v. de Fendert

Vrienden- en vriendinnendag bij v.v. de Fendert

Alle jeugdspelers van de mini’s t/m onder 11 hebben een paar weken geleden een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Ze waren uitgenodigd voor een leuke ochtend bij vv de Fendert en mochten één of meerdere vriendjes of vriendinnetjes meenemen om te laten zien hoe leuk het bij hun voetbalclub is.

Alle 54 talenten werden in teams ingedeeld om daarna een parkoers van 6 voetbaloefeningen uit te voeren onder de leiding van gedreven, enthousiaste vrijwilligers. Bij de 1e oefening probeerden deze jongens en meisjes zoveel mogelijk punten te scoren in het gatendoek. Dit doek is gesponsord door Haas Reklame aan vv de Fendert. De 2e training was een wedstrijdje 4 tegen 4. Bij de 3e oefening konden ze zoveel mogelijk punten scoren door van afstand in kleine doeltjes te scoren. De 4e activiteit was een shoot-out tegen de talentvolle keeper van JO17-1. De talenten gingen proberen om in een 1-tegen-1 duel te scoren tegen Jordy van de Wijngaard. Jordy was de hele week met school in Parijs geweest en pas vrijdagavond laat thuis gekomen. Een groot compliment dat hij er zaterdag toch was om te helpen. Bij de 5e oefening hadden we hulp van 2 van de grootste talenten van JO15-1. Sjoerd Machielse en Jurrian de Haas hielpen bij een overloopspel. De vrienden- en vriendinnen moesten met bal dribbelend ‘oversteken’, zonder dat deze ‘afgepakt’ werd. Bij de laatste oefening mochten ze hun skills laten zien in een 1-tegen-1 duel. We hebben heel wat kleine, grote talenten voorbij zien komen. Na afloop kregen ze allemaal nog wat drinken en chips van Corrie en Herman.

Het was een zeer geslaagde ochtend voor de jongste voetballers uit Fijnaart en omgeving. Mede dankzij de hulp van de vele vrijwilligers. Daar zijn we als jeugdbestuur zeer dankbaar voor.

Foto's van deze dag staan op de Facebookpagina van v.v. de Fendert.