15-08-2016: De Fendert/Hangout Openingstoernooi

De Fendert/Hangout Openingstoernooi

Op zondag 4 september organiseren v.v. de Fendert en Stichting Hangout een groot openingsvoetbaltoernooi voor alle kinderen van Fijnaart. ’s Morgens vanaf 11.30 uur, kunnen de kinderen zich aanmelden om mee te spelen. Vervolgens wordt door de organisatie een teamindeling gemaakt en starten de wedstrijden. Tussen de wedstrijden door wordt per leeftijdscategorie ook om “De penaltybokaal” gestreden. Voor alle deelnemers is een herinneringsvaantje beschikbaar.

Op deze dag zullen er nog andere activiteiten op Sportpark “De Fendert” plaatsvinden zoals:

• Springkussen
  • Kledingruilbeurs v.v. de Fendert
  • Promoteam kledinglijn v.v. de Fendert
  • Muzikale omlijsting

Komt allen naar het v.v. de Fendert/Hangout Openingstoernooi, nog even een sportief, ontspannend samenzijn, net voordat de scholen ’s maandags weer beginnen!