VOLG ONS OP TWITTER

15-09-2016: Pupil van de week: Luc Elenbaas

Pupil van de week: Luc Elenbaas

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijd aanbindt met Tholense Boys is niemand minder dan… Luc Elenbaas pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Luc voor de woensdagavondtraining die JO9-4 (de nieuwe benaming voor F4) afgelopen woensdag afwerkte. Zoals gewoonlijk was Luc geconcentreerd met zijn warming-up bezig, maar gelukkig maakte hij wat tijd vrij voor dit diepte interview.

Luc maakt deel uit van de Fendert JO9-4 en daar speelt hij voornamelijk in de spits. Luc heeft een hele goede mentaliteit, is redelijk snel en beschikt over een vlammend schot. De spitspositie is ook Luc’s favoriete positie “Omdat je dan veel kan scoren.” Onze reporter dacht bij deze woorden: ”Er vallen toch geen appels onder perenbomen…”. Zijn mooiste voetbalherinnering is het kampioenschap met de MP1, vorig seizoen.

Luc, van 17 oktober 2009, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Luc zit op de Julianaschool bij Juf Miranda, maar hij heeft ook een meester, meester Dave. Zijn lievelingsvak is buitenspelen, vooral omdat er dan ook een bal buiten is. Luc heeft naast voetbal nog een andere grote hobby, namelijk: Minecraft.

Als Luc thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het Pannenkoeken! Luc is fan van PSV, “Ze zijn gewoon de beste”, (onze reporter merkt op dat Luc, ondanks zijn jonge leeftijd al over veel voetbalinzicht beschikt). De grootste wens van Luc is om later profvoetballer te worden. Wij wensen Luc veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!