15-10-2019: De Bommel 1 - de Fendert 1

Aanstaande zaterdag 19 oktober gaat het 1e elftal op bezoek bij vv den Bommel in Den Bommel.

De jongens van de Fendert, die de tweede helft tegen Prinsenland een gelijk spel verdienden, maar helaas het net maar 1 keer wisten te vinden, mogen het nu gaan opnemen tegen middenmotor vv den Bommel.

Deze tegenstander heeft 6 punten uit 4 wedstrijden gehaald, waarbij afgelopen zaterdag met 4 - 1 werd verloren van Halsteren de titelkandidaat van dit seizoen. De Fendert zal zich moeten wapenen tegen de gebroeders Johnno en Wesley Bakker, samen goed voor 161 doelpunten in het 1e team. Hopelijk kan de uitslag van de 1e vriendschappelijk wedstrijd van dit seizoen wederom bewerkstelligd worden. Deze wedstrijd eindigde namelijk in een 1 -0 overwinning voor onze mannen.

Wij roepen onze supporters op om ons 1e team te komen steunen.