15-12-2019: Nieuwjaarsreceptie v.v. de Fendert! (4 januari 2020)

Nieuwjaarsreceptie v.v. de Fendert! (4 januari 2020)

Alweer een jaar voorbij. Voor v.v. de Fendert was 2019 een goed jaar. Zo wist onze 1e elftal zich, ondanks diverse tegenslagen, zich te handhaven in de 3e klasse B en ons 2e elftal draaide goed mee in de  2e klasse reserve. Ook de diverse overige teams presteerden tot tevredenheid. Het plaatsen van maar liefst 320 zonnepanelen op ons complex mag ook als een grote prestatie worden gezien! Koning Voetbal begint weldra aan zijn winterslaap. Tijd om eventjes achterover te leunen en te genieten van een paar vrije dagen.

Het bestuur van v.v. de Fendert nodigt alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsors en alle anderen die onze club een warm hart toedragen, uit om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens onze Nieuwjaarsreceptie.

De Nieuwjaarsreceptie zal worden gehouden op zaterdag 4 januari en begint rond de klok van 14.30 uur.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten.

Het bestuur van v.v. de Fendert wenst iedereen een gezond, gelukkig èn sportief 2020 toe.

Bestuur v.v. de Fendert