VOLG ONS OP TWITTER

16-02-2016: Training voor de trainers

Training voor de trainers

Om de trainers van de Fendert nog beter training te kunnen laten geven, komt Wim Nieuwkerk, bij voldoende belangstelling, een workshop looptraining geven. Deze training wordt gegeven aan alle trainers van v.v. de Fendert. Als de trainers de loopoefeningen zelf kunnen voordoen, kunnen ze deze ook goed in de trainingen meenemen. Zo kunnen we onze talenten naast beter leren voetballen, ook nog beter, soepeler en sneller leren hardlopen.

De workshops staan gepland op maandag 14 maart en dinsdag 29 maart, op beide dagen van 19.30 – 20.30 uur. De clinics zijn op 2 verschillende trainingsdagen, zodat alle trainers de mogelijkheid hebben om deel te nemen.

Let op: De training gaat alleen door als er minimaal 5 trainers per workshop deelnemen.

Het opgeven voor de clinic van 14 maart kan t/m donderdag 10 maart via jeugdbestuur@vvdefendert.nl. Voor de workshop van 29 maart kan opgegeven worden t/m donderdag 24 maart.

Wim Nieuwkerk is 16-voudig Nederlands kampioen op o.a. wintertriathlon en diverse disciplines duathlon.

Op 16 november van het afgelopen jaar is onze jeugdvoorzitter aanwezig geweest bij de clinic van Wim Nieuwkerk die aan 3 teams is gegeven. Hij heeft alleen maar gekeken en past dit toe als hij gaat hardlopen. Hij merkt echt het verschil.

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!