VOLG ONS OP TWITTER

17-04-2017: JO9-4 kampioen!

JO9-4 kampioen!

Rust, serene rust hangt er over Fijnaart deze vroege zaterdagochtend. Het hele dorp ligt nog op 1 oor, op 8 huizen na. Daar brandt al licht. Hier hijsen de jongens van de JO9-4 in opperste concentratie hun voetbalsokken tot over de knieën en worden de veters van de voetbalschoenen stevig dicht geknoopt. Vandaag spant het erom: bij winst zijn ze kampioen.

Met de boterhammen net achter de kiezen wordt de reis naar Etten-Leur aangevangen. Tegen de tijd dat de zon zich deze dag voor de eerste keer voorzichtig laat zien, beginnen Joost, Guillaume, Jordy, Bram, Kees, Sil, Gerwin en Luc aan de warming-up. Als het gigantische spandoek is uitgerold en de toeters zijn getest, stellen Patrick en Jos hun mannen op.

Na het sluitsignaal is het met de rust in Etten-Leur snel gedaan. Als de jongens van VV De Fendert de 0-1 scoren, barst er een kakofonie van geluiden los. Er wordt driftig op los getoeterd. Net als bij de doelpunten die volgen. Ze zullen hier weten dat onze jongens kampioen worden. Bij een eindstand van 1-4 fluit de scheidsrechter af. De buit is binnen. Ongeslagen kampioen worden, wat een prestatie!

Beste jongens en leiders, hartelijk gefeliciteerd. Goed gedaan!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!