17-04-2017: Afsluitingsavond v.v. de Fendert

Afsluitingsavond v.v. de Fendert

Beste vrienden,

Op donderdagavond 18 mei vindt de afsluitingsavond van de selectie plaats. De supportersvereniging “Vrienden van de Fendert” organiseert dan een barbecue. De barbecue is toegankelijk voor iedereen. Tegen een bijdrage van 11 euro kunt u genieten van de heerlijke vleesjes, die er die avond zullen worden geserveerd. Deelname aan de barbecue voor leden van de “Vrienden van de Fendert” is gratis. De barbecue begint om 19.30 uur. Op donderdagavond 18 mei, zullen er nog andere activiteiten plaatsvinden.

Zo speelt een team van A junioren, die naar de senioren overkomen, tegen een geselecteerd team vanuit de senioren. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur en staat o.l.v. R. Bril. Onze overkomende A spelers sluiten zo hun “jeugdvoetbalperiode” af. Tevens worden deze avond de trainingsopkomst prijzen van de selectie uitgereikt.

U kunt zich opgeven voor de barbecue  door onderstaand strookje in te vullen en mèt contante betaling in te leveren achter de bar bij kantine 1 of 2 of bij Mark Reijnders. Dit uiterlijk voor 18 mei!

Met vriendelijke sportgroeten,

“Vrienden van de Fendert”!