17-09-2020: Coronarichtlijnen vv Kogelvangers - De Fendert

Coronarichtlijnen vv Kogelvangers - De Fendert

Beste sportvrienden van De Fendert,

Aanstaande zaterdag start de competitie en staat gelijk onze derby Kogelvangers - De Fendert op het programma. Daar kijken jullie hopelijk net zo naar uit als wij.

Wij verwachten dat de wedstrijd druk bezocht gaat worden en willen jullie vooraf graag informeren over de Corona maatregelen op ons park.

Voor de algemene maatregelen verwijzen we jullie naar bijgevoegde link: www.vvkogelvangers.nl/501/corona/

Specifiek voor deze wedstrijd gelden de volgende regels:
- er mogen niet meer dan 10 mensen tegelijk in de kantine zijn
- er is een buitenbar om voor spreiding van drankaanbod te zorgen (alleen met pin betalen)
- het terras is uitgebreid zowel langs het Hoofdveld als op veld 2 met tafels en stoelen om iedereen een zitplaats te kunnen bieden die iets wilt drinken

Verder verzoeken wij iedereen, naast uiteraard het opvolgen van aanwijzingen van ons bestuur, om bij aankomst zo snel mogelijk een plek op 1,5 meter van elkaar langs het veld te zoeken. Op deze wijze houden we de doorgang voor spelers, scheidsrechter en begeleiding open.

Wij wensen jullie allemaal een sportieve, gezonde en vooral gezellige middag toe.

Bestuur vv Kogelvangers