18-09-2016: De Fendert JO11-3 - Victoria'03 JO11-3

De Fendert JO11-3 - Victoria'03 JO11-3

Na de 2-4 overwinning in de bekerwedstrijd in en tegen Klundert, mocht JO11-3 afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Victoria '03 JO11-3 spelen. De leiders Anton en Sander hebben met Milan, Robin, Eva, Joep, Damian, Lennart, Seno, Yannick, Casper-Julian en Kai een aantal groeibriljantjes van de vereniging in het team zitten. Na de goede trainingsarbeid van afgelopen week hadden we veel zin in deze wedstrijd.

De Fendert begon voortvarend van start, want na 1 minuut kwam JO11-3 op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Lennart. De Fendert ging na dit doelpunt vrolijk door met aanvallen, met een aantal mooie kansen tot gevolg. Aanvallend was het spel prima, maar verdedigend lieten we helaas wat steken vallen. Hier wist de tegenstander gretig gebruik van te maken, waardoor het uitliep naar 1-4. Gelukkig wist Yannick kort voor rust toch nog een aansluitingstreffer te scoren, waardoor we met 2-4 de rust in gingen.

In de rust spraken we af om niet alleen met z'n allen aan te vallen, maar ook met het hele team te verdedigen. Wat volgde was een waar spektakelstuk voor de in groten getale opgekomen supporters. Hoewel het kort na rust meteen 2-5 werd, ging JO11-3 op zoek naar doelpunten. Via Casper-Julian, Kai, Robin en Milan kwamen we fantastisch terug tot 6-6, maar helaas wist Victoria '03 net voor tijd toch de 6-7 binnen te tikken, wat meteen de eindstand was.

Met dit goede spel heeft JO11-3 zaterdag te weinig gekregen. Het verschil deze wedstrijd zat hem met name in 1 speler van de tegenstander: als de reporter het goed gezien heeft, heeft deze speler alle 7 doelpunten van Victoria '03 gescoord. Over het getoonde spel en inzet kan de technische staf van De Fendert alleen maar tevreden zijn. Met goede moed reizen we volgende week af naar Oud-Gastel, waar wij tegen de plaatselijke JO11-4 gaan spelen.