VOLG ONS OP TWITTER

18-09-2020: Nieuwe invulling kantinebeheer op de zaterdagen

Nieuwe invulling kantinebeheer op de zaterdagen

De afgelopen periode heeft het bestuur nagedacht en gesproken over een nieuwe opzet voor het kantinebeheer op de zaterdagen. Mede vanwege Corona, maar ook het vernieuwingstraject “Aan de slag met de Toekomst” willen we naar een invulling op basis van vrijwilligheid. Met Herman en Corrie is in goed overleg afgesproken het kantinebeheer na 30 jaar trouwe dienst over te dragen. 

Vanaf zaterdag 26 september aanstaande gaan we met de nieuwe opzet van start. Er zal nog sprake zijn van een overgangsfase, maar we vinden het mooi om te zien dat er inmiddels al een aantal mensen heeft aangegeven de club te willen helpen. Ger van Laarhoven zal dit coördineren. 

 

Onze bedoeling is om tot een ruime vrijwilligerspool te komen, zodat we het werk goed met elkaar kunnen verdelen. We zijn daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld eens per maand op zaterdagochtend of zaterdagmiddag een bardienst te draaien. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een gastvrije ontvangst van onze leden, onze toeschouwers en bezoekende teams. Denk daarbij aan werkzaamheden als het verwerken van de bestellingen aan de bar, het verzorgen van de thee en limonade voor de teams in de rust of het maken van een lekkere playlist voor de muziekinstallatie. Ook zoeken we iemand die in de keuken broodjes, frites en tosti’s klaarmaakt op bestelling.

We hopen op veel reacties van jong en oud, zodat we deze nieuwe opzet tot een succes kunnen gaan maken! Lijkt het jou leuk? Stuur dan een mail naar communicatie@vvdefendert.nl! 

Tot slot willen wij Herman en Corrie hartelijk danken voor hun inzet voor de vereniging in al deze jaren.

Met sportieve groet,

Bestuur VV de Fendert

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!