18-12-2017: De rode hanenkammen zijn kampioen!

De rode hanenkammen zijn kampioen!

Het was onvermijdelijk. Dit kampioenschap zat er vanaf de eerste wedstrijd al in. Onoverwinnelijk zijn ze gebleken. Een geoliede voetbalmachine. Over wie gaat het dan? Over de JO11-1 van VV De Fendert: Brayn, Ronan, Daan, Bart, Youri, Niek, Martin en Joost. En niet te vergeten de uitgebreide staf van dit team: Jelle, Siem, Robert en Gerard.

Vanaf de eerste training hebben de trainers en leider vol vuur hun eigen voetbalkwaliteiten en kennis op dit team losgelaten. In eerste instantie bleken de trainers nog niet in de gaten te hebben dat ze goud in handen hadden. Bij de eerste wedstrijd deden ze de belofte het team te trakteren op de McDonalds als ze met 18-0 zouden winnen. Bij 17-0 klonk die wedstrijd het eindsignaal en kwamen ze dus goed weg. Hoewel ze die dag dus zonder hun jongens naar de Mac gingen, bleef de belofte staan voor het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag hebben ze dit kampioenschap, allemaal uitgedost met rode hanenkammen, binnengesleept. Complimenten hiervoor voor het team en de staf. De grote vraag, die de fans van dit team hebben, is of ze het komende half jaar in een klasse hoger ook kampioen kunnen worden. Een uitdaging, die hopelijk vol verve door dit geweldige team wordt opgepakt. Maar eerst met z’n allen naar de McDonalds!