19-03-2016: In Memoriam Willem Westdijk

In Memoriam Willem Westdijk

Na een slopende ziekte is Willem Westdijk ons ontvallen. Willem, vader van onze leden Ruben, Mitchell en Britt was een vaste supporter bij de wedstrijden van zijn kinderen. Als jeugdleider en speler, Willem was een goede keeper,  maakte hij zich erg verdienstelijk bij onze club. Zijn gangetje naar het sportpark kon hij tijdens zijn ziekte niet meer maken. Dit deed hem pijn. Het bezoeken van de wedstrijden van zijn kinderen was zijn lust en zijn leven. Helaas maakte zijn ziekte dat onmogelijk. De strijd tegen zijn ziekte viel, ondanks zijn enorme positieve instelling en doorzettingsvermogen, niet te winnen.

Het bestuur van v.v. de Fendert wenst zijn familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.