19-03-2017: Sponsors!

Sponsors!

Onze sponsors zijn goud waard! Denk als clublid en supporter bij uw overweging tot aankoop, offertes en natuurlijk de daadwerkelijke aanschaf in eerste instantie aan de aan onze vereniging verbonden sponsors! Sponsors stellen kleding en trainingsmateriaal ter beschikking. Ook de reclameborden, Banieren en wedstrijdballen brengen door de jaarlijkse huur geld in het laadje. Zonder de sponsors kunnen we de steeds zwaardere kosten niet dragen.

Wij als sponsorcommissie onderhouden de contacten met de sponsors, maar wij kunnen dat niet alleen, daar kunnen alle clubleden aan meewerken! HOE? Bijvoorbeeld; u heeft een goed contact met een onderneming? Vraag het bedrijf of ze ook uw geliefde voetbalclub willen ondersteunen. Tip de mensen van de sponsorcommissie. Vervolgens benaderen zij de onderneming op een vriendelijke en vrijblijvende wijze.Het zou prachtig zijn dat we op deze wijze met z'n allen sponsors werven.

ALVAST BEDANKT!