VOLG ONS OP TWITTER

19-05-2019: Foto-expositie

Foto-expositie

Vanaf 17 maart 1929 is er heel wat afgetraind, zijn er duizenden en duizenden potjes gevoetbald, werd er wel eens een enkel drankje teveel gedronken, is er heel wat afvergaderd, zijn er bergen (vrijwilligers)werk verzet, waren er ook verdrietige gebeurtenissen, zijn er hele mooie vriendschappen afgesloten, werd er wel eens gemopperd, ging er soms iets mis, zijn er mooie feestjes gevierd en is er onbeschrijflijk veel lol gemaakt. 90 jaar clubvoetbal in Fijnaart heeft heel veel opgeleverd. 

Een heleboel momenten van Kaaise Boys, FSV en v.v. De Fendert zijn vastgelegd op foto’s of film of is beschreven in krantenartikelen, wedstrijdverslagen of clubbladen. Cor Hollemans en Daniëlle Deijkers zijn aan de slag gegaan om uit al dat materiaal een mooie selectie te maken. Tijdens de jubileumdagen zijn deze foto’s en artikelen in de feesttent te bezichtigen. Dat kan op:

  • Vrijdagavond 31 mei van 18.30 – 20.00 uur;
  • Zaterdagmiddag 1 juni van 12.30 – 18.00. 

Voorafgaand aan de voetbalquiz (op donderdagavond 30 mei), het jubileumcafé met Bas Nijhuis (op vrijdagavond 31 mei) en tijdens de activiteiten in de feesttent (op zaterdag 1 juni) zijn op schermen ook allerlei digitale foto’s te bekijken. 

We hopen dat veel mensen de (zwart-wit en later gekleurde) geschiedenis van onze mooie Fendertse club(s) komen bewonderen. Van harte welkom!

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!