20-04-2017: Overgang van junioren naar senioren

Overgang van junioren naar senioren

21 jongens en 3 meisjes, die in 1998 zijn geboren, spelen dit seizoen hun laatste wedstrijden als JO19/MO19 jeugdspeler of -speelster. Allemaal hebben zij de jeugdopleiding bij vv de Fendert korte of langere tijd doorlopen. Als jeugdbestuur staan we hier graag even bij stil en willen we met deze talenten een bijzondere periode op een leuke manier afsluiten.

Op donderdagavond 18 mei worden deze talenten om 19.00 uur verwacht in de 2e kantine. Om 19.30 uur begint er een overgangswedstrijd van de jongens tegen een selectie van alle mannelijke senioren elftallen. De meisjes blijven waarschijnlijk nog een jaar met dispensatie in de jeugd en zij zijn volgend jaar aan de beurt. Na de wedstrijd wordt de periode als jeugdspeler op een feestelijke manier afgesloten.

Hopelijk zien we deze jongens en meisjes nog jaren bij vv de Fendert. In welk elftal en/of vrijwilligersfunctie dan ook.

Komt u op 18 mei ook kijken?