VOLG ONS OP TWITTER

21-09-2015: De Fendert E1 - Prinsenland E1

De Fendert E1 - Prinsenland E1
Onze 2e opdracht in de competitie is thuis tegen Prinsenland (Dinteloord). Na het pakslaag van vorige week bij Lage Zwaluwe is er deze week hard getraind en eens goed gepraat. Na de grote uitslagen in de beker hadden de mannen van het E1 dezelfde verwachtingen in de competitie. Viel dat even tegen. Maar liefst 7-0 werd er bij Lage Zwaluwe verloren. Er is gepraat, getraind en de koppies stonden weer strak, toen we zaterdagochtend om kwart voor negen hadden afgetrapt.

We gingen meteen goed uit de startblokken en scoorde in een rap tempo twee maal. Het veldspel was super en ook de inzet en het samenspelen was van een hoog niveau. Helaas kan Prinsenland met enig fortuin op gelijke hoogte komen.
Vlak voor rust maken wij nog de 3-2.
Met enig ongeloof gaan we met een kleine marge voorsprong de rust in.

Na rust zijn de mannen het zat en gaven niets meer weg. De scoorde liep verder op en Prinsenland kwam er niet maar aan te pas.
Dit resulteerde uiteindelijk in een 9-2 winst.

Zaterdag as. staat de thuiswedstrijd uit Hoeven op het programma. Dat zou wel eens een pittig potje kunnen worden, want de mannen uit Hoeven doen het erg goed en staan dan ook bovenaan.

We gaan ervoor……….
 

» Nieuwsarchief
Wilt u ook sponsor worden van v.v. De Fendert? Neem contact met ons op!