23-10-2016: SC Kruisland JO11-1 - De Fendert JO11-3

SC Kruisland JO11-1 - De Fendert JO11-3

Afgelopen zaterdag speelden de jongens en meisjes van JO11-3 in en tegen Kruisland JO11-1. Eerder dit seizoen verloor De Fendert thuis met 2-7. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Al na 4 minuten spelen stond De Fendert met 2-0 achter. In de 9e minuut kwam JO11-3 terug in de wedstrijd door een prima goal van Eva na een voorzet van gelegenheidsspeler Sem. Een mooie beloning voor deze voetbaldame; samen met Robin raken deze girls steeds beter in vorm. Kruisland was het na deze goal heel even kwijt, want De Fendert was tweemaal dichtbij de gelijkmaker: Lennart en Sem raakten de bal in de 11e minuut tegen de lat en paal. Helaas liep Kruisland in de eerste helft uit naar een grote voorsprong: 5-1.

In de rust spraken we af om in de tweede helft "compacter" te gaan spelen. In de tweede helft ging dat een stuk beter. Toch kon Kruisland nog 2x scoren. In de tweede helft hadden we wat pech, want Milan en Sem troffen beiden opnieuw 2x de paal. Een terechte 7-1 overwinning voor onze goed spelende tegenstander.

Volgende week speelt De Fendert JO11-3 een bekerwedstrijd in Zevenbergen tegen Virtus.